Nieuws
Now Reading
Nintendo maakt 3D DS (geen bril nodig!)
2

Nintendo maakt 3D DS (geen bril nodig!)

by Redactie Online23 maart, 2010

Nintendo kondigde vandaag een nieuwe handheld aan. De Nintendo 3DS (voorlopige titel) maakt 3D beelden mogelijk zonder een extra brilletje. Lees hier het volledige persbericht:

President-directeur Satoru Iwata) zal de ‘Nintendo 3DS’ (voorlopige titel) lanceren in het fiscale jaar dat eindigt op eind maart 2011. Met ‘Nintendo 3DS’ kunnen spellen worden gespeeld met 3D-effecten zonder gebruik van een speciale 3D bril.
‘Nintendo 3DS’ (voorlopige titel) is de nieuwe handheld van Nintendo en vormt daarmee de nieuwste toevoeging aan de ‘Nintendo DS-serie’, die wereldwijd goed is voor 125 miljoen verkochte exemplaren (tot eind december 2009). De ‘Nintendo 3DS’ zal backward compatibel zijn, waardoor de software van de Nintendo DS-serie, inclusief DSi-software, ook kan worden gebruikt.
Nintendo zal meer details aankondigen op de E3, die plaatsvindt vanaf 15 juni 2010 in Los Angeles (USA).

About The Author
Redactie Online