Nieuws
Now Reading
GDC 2010: En we noemen hem: PlayStation Move Motion Controller
0

GDC 2010: En we noemen hem: PlayStation Move Motion Controller

by Redactie11 maart, 2010

PlayStation Move
Na maanden speculeren heeft Sony’s eigen WiiMote een officiële naam: de PlayStation Move Motion Controller.

Nee, het is dus niet Arc zoals eerder werd gesuggereerd op verschillende websites. Als releasedatum wordt nog wat vaag ‘herfst’ gegeven, maar de eerste games zijn wel al bekend. Het is een mix van EyeToy-achtige spelletjes als bowlen, vechten, schieten en partygames. Naast de motion controller met de karakteristieke bol bovenop, heeft Sony ook een zogenaamde sub-controller aangekondigd, vergelijkbaar met de Wii Nunchuk, voor bijvoorbeeld besturing van een game character. Het werkt in combinatie met de PlayStation Eye.

About The Author
Redactie