Nieuws
Now Reading
Video • Hét bewijs in 6 minuten en 1 seconde: The Flock wérkt
0

Video • Hét bewijs in 6 minuten en 1 seconde: The Flock wérkt

by Matthijs Dierckx3 november, 2014

Dit weekend maakten de heren van Vogelsap het buitenstaanders mogelijk via Steam hun multiplayer-griezel-concept eens zelf uit te proberen. Onderstaande Youtube-video is gemaakt door één van de spelers. En na het zien daarvan kun je niet anders dan stellen: Ja, The Flock wérkt.

About The Author
Matthijs Dierckx
Matthijs Dierckx is componist en sound designer voor roguelite cult-hit Unexplored (2017) en twee nieuwe projecten. Hij is één dag per week verbonden aan de HvA en schrijft geregeld over games voor diverse tijdschriften. Dierckx was co-creator van het rekenspel Sumico (2014) en tot 2015 oprichter en uitgever van Control.