Nieuws
Now Reading
Video Vrijdag • Eerste expansion voor Age of Wonders III
0

Video Vrijdag • Eerste expansion voor Age of Wonders III

by Matthijs Dierckx22 augustus, 2014

Op de Gamescom troffen we een paar blije gezichten van/op de studiohoofden van Triumph Studios. Hun Age of Wonders III, dat eerder dit jaar verscheen, is niet alleen goed ontvangen door de pers, maar scoorde ook aan de kassa. Wel zo fijn als de toekomst van je studio ervan af hangt.

En nu is er dus de eerste uitbreiding: Golden Realms. Wat die inhoudt zie je in de video hierboven.

About The Author
Matthijs Dierckx
Composer & Marketing Lead voor roguelite culthit Unexplored. Co-creator van de Android-hit Sumico. Bladenmaker bij uitgeverij Het Redactielokaal. Founder en voormalig Publisher van Control, Control500 en Control Conference.