Nieuws
Now Reading
Uit Nu! • Glowforths prachtige platformer Last Inua – An Arctic Adventure
0

Uit Nu! • Glowforths prachtige platformer Last Inua – An Arctic Adventure

by Matthijs Dierckx9 mei, 2014

De release komt een beetje uit de lucht vallen, maar Glowforths prachtige platformer Last Inua – An Arctic Adventure staat sinds gisteren in de iOS AppStore.

In de sfeervolle game leidt de speler beurtelings een vader en een zoon langs een arctisch landschap en moet ze proberen in leven te houden.

De jonge studio doorliep het accelerator programma van het Estse Gamefounders en ontving een bijdrage uit het Nederlandse Gamefonds. Naast het kernteam van Glowforth, bestaande uit Zoot Nel, Jasper de Bruin en Lennart Hoting, werkten een keur aan freelancers aan Last Inua. Zo was de Lead Artist (oud-Control coverartist) Joeri Lefevre, de muziek is van componist Sjoerd Leijten.

Last Inua kost €3,59. Klik hier voor de AppStore.

About The Author
Matthijs Dierckx
Matthijs Dierckx is componist en sound designer voor roguelite cult-hit Unexplored (2017) en twee nieuwe projecten. Hij is één dag per week verbonden aan de HvA en schrijft geregeld over games voor diverse tijdschriften. Dierckx was co-creator van het rekenspel Sumico (2014) en tot 2015 oprichter en uitgever van Control.