Control
Now Reading
Video • Dutch Game Awards, Grendel Games, Triangle Studios, Gameship in Fryslân Dok
0

Video • Dutch Game Awards, Grendel Games, Triangle Studios, Gameship in Fryslân Dok

by Matthijs Dierckx24 februari, 2014

Omroep Fryslân draaide de afgelopen maanden een zeer kijkwaardige documentaire over de gamesindustrie in Friesland. Het begint en eindigt bij de overwinning van Grendel Games op de Dutch Game Awards en daar tussen komen de Global Game Jam, Triangle Studios en Gameship aan bod. Mooie bonus: de ontstaansgeschiedenis van Grendels Underground.

Is je Fries goed genoeg, bekijk hem hieronder zonder ondertiteling. En anders ien, twa, trije hier klikken.

Video niet zichtbaar? Klik hier!

About The Author
Matthijs Dierckx
Composer & Marketing Lead voor roguelite culthit Unexplored. Co-creator van de Android-hit Sumico. Bladenmaker bij uitgeverij Het Redactielokaal. Founder en voormalig Publisher van Control, Control500 en Control Conference.