Nieuws
Now Reading
GGJ2014 • Dit zijn de games van Antwerpen
0

GGJ2014 • Dit zijn de games van Antwerpen

by Matthijs Dierckx31 januari, 2014

Elf games en concepten leverde de Global Game Jam op in Antwerpen. De ontwikkelaars hadden zich verzameld in Designcentrum De Winkelhaak, het huis van onder andere GriN.

ggjantwerpen2Alle games staan hier op een rij. De locatie kende geen jury, dus is het lastig de meest interessante projecten eruit te lichten. Dus vroegen we een van deelnemers, Dave Van Verdegem van Priapus Studio, naar zijn persoonlijke favorieten. Dat zijn Skooljard, The Rhinoceros and the Owl (groot beeld hierboven) en Overload.

Organisator Wim Wouters maakte een video met een overzicht van alle games:

About The Author
Matthijs Dierckx
Composer & Marketing Lead voor roguelite culthit Unexplored. Co-creator van de Android-hit Sumico. Bladenmaker bij uitgeverij Het Redactielokaal. Founder en voormalig Publisher van Control, Control500 en Control Conference.