Nieuws
Now Reading
Nieuws • HALO: Spartan Assault komt naar Xbox One en 360 in december (trailer)
0

Nieuws • HALO: Spartan Assault komt naar Xbox One en 360 in december (trailer)

by Matthijs Dierckx29 oktober, 2013

Helemaal onverwachts is het natuurlijk niet, maar zojuist is het officieel aangekondigd: Vanguards HALO: Spartan Assault komt uit voor de Xbox One en 360. De game, oorspronkelijk ontwikkeld voor Windows 8 touch devices is voorzien van een aantal nieuwe (spel)opties, is volledig door de Amsterdamse studio zelf omgezet naar de consoles en verschijnt nog eind dit jaar in de digitale stores.

Bekijk de trailer:

HALO: Spartan Assault is de eerste officieel aangekondigde Xbox One-game van Nederlandse bodem.

NB: Vanguards Creative Director, Martin de Ronde (HALO Spartan Assault), en 343 Industries’ Design Director, Mike Ellis (HALO-serie), geven een keynote speech tijdens Control Conference op 19 november.

About The Author
Matthijs Dierckx
Composer & Marketing Lead voor roguelite culthit Unexplored. Co-creator van de Android-hit Sumico. Bladenmaker bij uitgeverij Het Redactielokaal. Founder en voormalig Publisher van Control, Control500 en Control Conference.