Nieuws
Now Reading
Kort • Nieuwe Vlambeer-titel nú te koop via Steam
0

Kort • Nieuwe Vlambeer-titel nú te koop via Steam

by Matthijs Dierckx11 oktober, 2013

Zojuist is de Early Access-page live gegaan van Nuclear Throne, de nieuwe game van Vlambeer. Het spel is voor pakweg de helft klaar, maar is dus via Steam Early Access nu al te downloaden.

De indie studio kondigde eerder al aan dat het zoveel mogelijk van het development wil delen met de community. Dat doet het ondermeer met live streams, maar nu dus ook door al in een vroeg stadium speelbare builds vrij te geven.

About The Author
Matthijs Dierckx
Matthijs Dierckx is componist en sound designer voor roguelite cult-hit Unexplored (2017) en twee nieuwe projecten. Hij is één dag per week verbonden aan de HvA en schrijft geregeld over games voor diverse tijdschriften. Dierckx was co-creator van het rekenspel Sumico (2014) en tot 2015 oprichter en uitgever van Control.