Nieuws
Now Reading
Nieuws • Sword and Sorcery, Dear Esther en World of Goo op de setlist van Indie Games Concert
0

Nieuws • Sword and Sorcery, Dear Esther en World of Goo op de setlist van Indie Games Concert

by Matthijs Dierckx1 februari, 2013

Het zijn niet de onbekendste indiegames die langskomen op het Indie Games Concert in Hilversum op 2 maart. De organisatie maakt bekend dat ook Sword and Sorcery, Dear Esther en World of Goo op de setlist staan.

Verder een aantal Nederlandse games: naast een klassieke versie van de chiptune deunen uit Super Crate Box, zijn dat IGF-nominee Dinner Date van Jeroen Stout (muziek: Than van Nispen) en het debuut voor de muziek van Remembering, de game van Sonic Picnic en Monobanda.

Eerder maakte de organisatie al bekend dat het publiek kan luisteren naar muziek uit MinecraftJourney, Super Crate Box, Braid, Super Meat Boy en FEZ. Verder is Cello Fortress ter plekke speelbaar.

Kaarten zijn hier te koop voor 10 euro. Meer informatie vind je op de Facebook-eventpage van het concert.

About The Author
Matthijs Dierckx
Matthijs Dierckx is componist en sound designer voor roguelite cult-hit Unexplored (2017) en twee nieuwe projecten. Hij is één dag per week verbonden aan de HvA en schrijft geregeld over games voor diverse tijdschriften. Dierckx was co-creator van het rekenspel Sumico (2014) en tot 2015 oprichter en uitgever van Control.