Nieuws
Now Reading
[Video] VStep’s ShipSim. Maar dan in het groot…
0

[Video] VStep’s ShipSim. Maar dan in het groot…

by Matthijs Dierckx9 oktober, 2012

De droom van elke ShipSim-fan: een compleet nagebouwde brug, met echte instrumenten en een 360 graden-view dankzij tien 55″ led-schermen. De Technische Universiteit in Varna (Bulgarije) opende onlangs een centrum met meerdere ShipSim en SimRescue-configuraties. Uiteraard gaat het dan wel om de professionele versies.

Het Bulgaarse trainings centrum omvat twee NAUTIS Bridge Simulators — de echte naam van de oorspronkelijke pro-editie van ShipSim, vijf Engine Room Simulators en een RescueSim simulator. Niet alleen een droom dus voor de ShipSim-fan, zeker ook fijn voor de financieel directeur van de Nederlandse leverancier VStep.

Hieronder een video van de Bulgaarse Bridge Simulator, een soort ShipSim-Pro-on-Steroids-and-then-Some dus…

About The Author
Matthijs Dierckx
Composer & Marketing Lead voor roguelite culthit Unexplored. Co-creator van de Android-hit Sumico. Bladenmaker bij uitgeverij Het Redactielokaal. Founder en voormalig Publisher van Control, Control500 en Control Conference.