Nieuws
Now Reading
[Nieuws] En de echte winnaar van de E3 is… Ubisoft!
0

[Nieuws] En de echte winnaar van de E3 is… Ubisoft!

by Matthijs Dierckx18 juni, 2012

Waar gaat het om tijdens de E3? Aandacht scoren. Er bestaan bureaus die daadwerkelijk meten wie de meeste aandacht bij elkaar sprokkelt. Dat doen ze door alle belangrijke outlets te volgen en het aantal woorden, minuten en koppen bij elkaar op te tellen. FanCensus deed dat voor de E3 en wat blijkt? Ubisoft is de overduidelijke winnaar. Na de klik de hele lijst en een overzicht met de aandacht per game.

About The Author
Matthijs Dierckx
Composer & Marketing Lead voor roguelite culthit Unexplored. Co-creator van de Android-hit Sumico. Bladenmaker bij uitgeverij Het Redactielokaal. Founder en voormalig Publisher van Control, Control500 en Control Conference.