Nieuws
Now Reading
[Nieuws] En de echte winnaar van de E3 is… Ubisoft!
0

[Nieuws] En de echte winnaar van de E3 is… Ubisoft!

by Matthijs Dierckx18 juni, 2012

Waar gaat het om tijdens de E3? Aandacht scoren. Er bestaan bureaus die daadwerkelijk meten wie de meeste aandacht bij elkaar sprokkelt. Dat doen ze door alle belangrijke outlets te volgen en het aantal woorden, minuten en koppen bij elkaar op te tellen. FanCensus deed dat voor de E3 en wat blijkt? Ubisoft is de overduidelijke winnaar. Na de klik de hele lijst en een overzicht met de aandacht per game.

About The Author
Matthijs Dierckx
Matthijs Dierckx is componist en sound designer voor roguelite cult-hit Unexplored (2017) en twee nieuwe projecten. Hij is één dag per week verbonden aan de HvA en schrijft geregeld over games voor diverse tijdschriften. Dierckx was co-creator van het rekenspel Sumico (2014) en tot 2015 oprichter en uitgever van Control.