Nieuws
Now Reading
[Kort] Hier, pak aan! 338 e-mailadressen van internationale gamejournalisten
1

[Kort] Hier, pak aan! 338 e-mailadressen van internationale gamejournalisten

by Matthijs Dierckx10 mei, 2012

Hopsa! 338 e-mailadressen van internationale gamejournalisten. Gratis en voor niets te downloaden. Waarom? Omdat een wat opdringerige marketeer het BCC-veld niet kon vinden. En omdat wij vinden dat de Nederlandse gamesindustrie daar van mag profiteren.

Downloadlink: 338press.xls

Doe er je voordeel mee. Graag gedaan.

About The Author
Matthijs Dierckx
Matthijs Dierckx is componist en sound designer voor roguelite cult-hit Unexplored (2017) en twee nieuwe projecten. Hij is één dag per week verbonden aan de HvA en schrijft geregeld over games voor diverse tijdschriften. Dierckx was co-creator van het rekenspel Sumico (2014) en tot 2015 oprichter en uitgever van Control.