Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Ronimo’s Awesomenauts verschijnt als gepland
0

[Nieuws] Ronimo’s Awesomenauts verschijnt als gepland

by Matthijs Dierckx1 mei, 2012

Goed nieuws om deze maandag, eh, dinsdag mee te beginnen: de geplande release van Ronimo GamesAwesomenauts gaat gewoon door. Het dreigende faillissement van uitgever dtp entertainment — dat uitstel van betaling aanvroeg — lijkt dus geen gevolgen te hebben voor de release.

Wat de financiële consequenties zijn voor Ronimo en andere studio’s is nog niet bekend. Naast Awesomenauts bedreigde de financiële problemenen ook de Duitse release van de Game of Thrones RPG — gepland voor 15 mei. Wat daarmee gebeurt moet nog duidelijk worden.

About The Author
Matthijs Dierckx
Matthijs Dierckx is componist en sound designer voor roguelite cult-hit Unexplored (2017) en twee nieuwe projecten. Hij is één dag per week verbonden aan de HvA en schrijft geregeld over games voor diverse tijdschriften. Dierckx was co-creator van het rekenspel Sumico (2014) en tot 2015 oprichter en uitgever van Control.