[Nieuws] Vaar mee (en zink) met de Titanic van Activeworlds Europe

Zondag 15 april is het precies een eeuw geleden dat het beroemde schip Titanic tegen een ijsberg voer en op de eerste reis zonk. Dat het schip nu nog zo bekend is, heeft natuurlijk te maken met meerdere dingen. Om het onzinkbaar te noemen en dan meteen op de eerste reis te zinken, helpt wel om in het collectief bewustzijn opgeslagen te worden. Wat ook helpt is dat James Cameron een film maakt over de historische gebeurtenis en dat de titelsong in wordt gejammerd door Celine Dion (even wachten… en nú zit het liedje in je hoofd voor de rest van het paasweekend).

Activeworlds Europe uit Utrecht heeft al sinds 2005 de Titanic nagebouwd op Titanic3D.com. Van 10 tot 15 april gaat het schip weer varen met 2200 mensen ‘aan boord’ elk met hun eigen hut. Je kunt je nu inschrijven om mee te varen. We kunnen het wel verklappen, want het zal voor niemand echt een verrassing zijn: op 15 april zinkt het schip daadwerkelijk weer in de woelige baren. Maar troost je met de gedachte dat My heart will go on

Share this post:

concon201425 november 2014 • Conference • Expo • Career Fair • Workshops

BESTEL NU JE TOEGANGSKAART
en profiteer van de Early Bird-korting: €99!
Studentenkorting:
€49 (of €59,90 incl. BTW) voor het complete programma - toegang tot alle talks!

LAATSTE WEEK EARLY BIRD -- BETAAL SLECHTS €99! • Sprekers van TWITCH. UNITY. De componist en sound designer van MINECRAFT. VLAMBEER. De voormalige VP & Studio Director van IRRATIONAL GAMES (Bioshock Infinite). GUERRILLA GAMES. LOHIKA (makers van het succesvolle MACHINEERS), GRiN (de Vlaamse studio achter Woolfe). RONIMO versus ABBEY. STILLALIVE STUDIOS. KUULUU. Procedural dungeon generation met dr. Joris Dormans. Workshop: design for educational games.
Volgende week nog meer sprekers! En die wil je niet missen!

Doorzoek de Control-site

See all results