[Nieuws] Spil Games sluit overeenkomst met Digital Chocolate van Trip Hawkins

Spil Games heeft 170 miljoen unieke bezoekers per maand, Digital Chocolate heeft social en casual games. Veel over de redenen van samenwerking hoeft niet te worden gezegd, dat is duidelijk. Dat Spil Games meer van dit soort partnerships heeft, is ook geen nieuws. Wat deze deal extra interessant maakt is dat Digital Chocolate het bedrijf van EA oprichter Trip Hawkins is.

Hawkins is een gamesindustrie-icoon die met het oprichten van Electronic Arts in 1982 de vroege industrie heeft gevormd. Hij was ook de oprichter van 3DO, het bedrijf dat de eerste console met CD Rom op de markt bracht en daarmee jammerlijk faalde. Sinds 2003 bestaat Digital Chocolate.

Share this post:

concon201425 november 2014 • Conference • Expo • Career Fair • Workshops

BESTEL NU JE TOEGANGSKAART
en profiteer van de Early Bird-korting: €99!
Studentenkorting:
€49 (of €59,90 incl. BTW) voor het complete programma - toegang tot alle talks!

LAATSTE WEEK EARLY BIRD -- BETAAL SLECHTS €99! • Sprekers van TWITCH. UNITY. De componist en sound designer van MINECRAFT. VLAMBEER. De voormalige VP & Studio Director van IRRATIONAL GAMES (Bioshock Infinite). GUERRILLA GAMES. LOHIKA (makers van het succesvolle MACHINEERS), GRiN (de Vlaamse studio achter Woolfe). RONIMO versus ABBEY. STILLALIVE STUDIOS. KUULUU. Procedural dungeon generation met dr. Joris Dormans. Workshop: design for educational games.
Volgende week nog meer sprekers! En die wil je niet missen!

Doorzoek de Control-site

See all results