Control
Now Reading
[Event] Dinsdag: Control Gamelab #3 over animatie in games
0

[Event] Dinsdag: Control Gamelab #3 over animatie in games

by Matthijs Dierckx3 april, 2012

Volgende week dinsdag van 20:00 tot 22:00 uur: Control Gamelab #3 met als thema: Animatie in Games. We bespreken de verschillen en overeenkomsten van animatie binnen en buiten games, we gaan in op de verschillende stijlen, laten de mooiste en lelijkste voorbeelden zien en gaan live aan de slag met motion capture. Als extraatje: de cultuurchef van Dagblad De Pers, Arjan Terpstra, zal in een gesproken column de beste gamespagina van Nederland ten grave dragen.

Toegang is gratis, aanmelden gewenst — dat kan hier. Na de klik de hele poster

About The Author
Matthijs Dierckx
CREATIVE DIRECTOR & FOUNDER. Eind 2007 lanceerde Dierckx samen met Eric Bartelson de eerste uitgave van CONTROL. Later volgden de Dutch Game Awards (met ImproVive), Control Conference, GameJobs.eu en recent CONTROL500. Dierckx is tevens co-creator van het rekenspel SUMICO.