Control
Now Reading
[Video] Reportage van de Hyper Game Jam tijdens Control Gamelab #2
1

[Video] Reportage van de Hyper Game Jam tijdens Control Gamelab #2

by Matthijs Dierckx26 februari, 2012

Vlambeer & (two) friends maakten gedurende Control Gamelab #2 een game in minder dan twee uur — een echte Hyper Game Jam dus. Gedurende de show schakelden we diverse keren naar boven. Kijk naar een samenvatting van 7:30 minuut.

Lees ook het eerdere artikel over de Hyper Game Jam en bekijk hier de time-lapse video van Jan Willem Nijman.

Opnames en montage: Bram Ruiter.

About The Author
Matthijs Dierckx
Composer & Marketing Lead voor roguelite culthit Unexplored. Co-creator van de Android-hit Sumico. Bladenmaker bij uitgeverij Het Redactielokaal. Founder en voormalig Publisher van Control, Control500 en Control Conference.