Control
Now Reading
Global Game Jam 2012: THE AFTERMATH — dinsdag 14 februari
0

Global Game Jam 2012: THE AFTERMATH — dinsdag 14 februari

by Matthijs Dierckx2 februari, 2012

Control, de Dutch Game Garden en Pakhuis de Zwijger presenteren op dinsdag 14 februari Control Gamelab #2. Deze live talkshow staat volledig in het teken van de resultaten van de Global Game Jam. Ter plekke is een grote selectie van de leukste, origineelste, mooiste en meest verrassende games te spelen. Tijdens de show gaan we in op de lessen die je kunt trekken uit het extreem korte development-traject van een gamejam en kijken we naar hoe je zo’n game nu naar de markt kunt brengen.

Voorafgaand aan Control Gamelab presenteren de makers hun games aan geïnteresseerde publishers en journalisten.

Toegang voor het event is gratis, aanmelden gewenst. Na de klik de hele flyer.

About The Author
Matthijs Dierckx
Composer & Marketing Lead voor roguelite culthit Unexplored. Co-creator van de Android-hit Sumico. Bladenmaker bij uitgeverij Het Redactielokaal. Founder en voormalig Publisher van Control, Control500 en Control Conference.