Nieuws
Now Reading
[Kort] NIEUW SCHANDAAL! IBB & OBB GEJAT! Oh nee, toch niet…
0

[Kort] NIEUW SCHANDAAL! IBB & OBB GEJAT! Oh nee, toch niet…

by Matthijs Dierckx18 november, 2011

Sommige games lijken op elkaar. Niet omdat de ene designer de ander nabootst, maar omdat ze los van elkaar tot gelijksoortige ideeën komen. Dit is het geval bij de game Duet van Matthew VanDevander en Sparpweed’s Ibb & Obb. Op IndieGame.com een heel aardig dubbel-interview met VanDevander (wacht even… Van-De-Van-Der, serieus?) en Ibb & Obb-bedenker Richard Boeser over toevalligheden die wellicht niet zo toevallig zijn als ze lijken. Lees het interview hier.

(Bedankt Zo-ii en Rami)

About The Author
Matthijs Dierckx
Composer & Marketing Lead voor roguelite culthit Unexplored. Co-creator van de Android-hit Sumico. Bladenmaker bij uitgeverij Het Redactielokaal. Founder en voormalig Publisher van Control, Control500 en Control Conference.