Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Rally Point 2 van Xform: ‘Masters of Shockwave’ gaan vreemd
0

[Uit Nu!] Rally Point 2 van Xform: ‘Masters of Shockwave’ gaan vreemd

by Matthijs Dierckx11 november, 2011

Even dachten we dat publisher Spil Games een foutje had gemaakt in zijn persbericht. Xform dat een Flash-game maakt? Zouden deze eeuwige Shockwave-addicts (of vriendelijker gezegd, de ‘Masters of Shockwave‘) dan zijn vreemdgegaan? Navraag leverde een volmondig ‘ja’ op. Rally Point 2 is de eerste 3D Flash game van de Utrechtse studio én de eerste  3D flash game op de portals van Spil. Speel de game hier.

 

About The Author
Matthijs Dierckx
Matthijs Dierckx is componist en sound designer voor roguelite cult-hit Unexplored (2017) en twee nieuwe projecten. Hij is één dag per week verbonden aan de HvA en schrijft geregeld over games voor diverse tijdschriften. Dierckx was co-creator van het rekenspel Sumico (2014) en tot 2015 oprichter en uitgever van Control.