Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Rally Point 2 van Xform: ‘Masters of Shockwave’ gaan vreemd
0

[Uit Nu!] Rally Point 2 van Xform: ‘Masters of Shockwave’ gaan vreemd

by Matthijs Dierckx11 november, 2011

Even dachten we dat publisher Spil Games een foutje had gemaakt in zijn persbericht. Xform dat een Flash-game maakt? Zouden deze eeuwige Shockwave-addicts (of vriendelijker gezegd, de ‘Masters of Shockwave‘) dan zijn vreemdgegaan? Navraag leverde een volmondig ‘ja’ op. Rally Point 2 is de eerste 3D Flash game van de Utrechtse studio én de eerste  3D flash game op de portals van Spil. Speel de game hier.

 

About The Author
Matthijs Dierckx
Composer & Marketing Lead voor roguelite culthit Unexplored. Co-creator van de Android-hit Sumico. Bladenmaker bij uitgeverij Het Redactielokaal. Founder en voormalig Publisher van Control, Control500 en Control Conference.