Nieuws
Now Reading
[Event] Verbaal knokken op de DiGRA Conferentie
0

[Event] Verbaal knokken op de DiGRA Conferentie

by Matthijs Dierckx16 september, 2011

Op dit moment staan onderzoeker David Nieborg (links) en Art Director Jan-Bart van Beek (rechts) op het punt het met elkaar oneens te zijn tijdens de DiGRA Conferentie THINK DESIGN PLAY. Nieborg gaat namelijk beweren dat er een economische logica (lees: commerciële onvermijdelijkheid) zit achter het verschijnen van sequels (lees hier de synopsis). Vervolgens mag Van Beek reageren (al weer 10 jaar Art Director van de Killzone-serie). Morgen is de laatste dag van het congres.

About The Author
Matthijs Dierckx
Matthijs Dierckx is componist en sound designer voor roguelite cult-hit Unexplored (2017) en twee nieuwe projecten. Hij is één dag per week verbonden aan de HvA en schrijft geregeld over games voor diverse tijdschriften. Dierckx was co-creator van het rekenspel Sumico (2014) en tot 2015 oprichter en uitgever van Control.