Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Spil’s Peter Driessen “Leading Online Entrepreneur of the Year”
1

[Nieuws] Spil’s Peter Driessen “Leading Online Entrepreneur of the Year”

by Matthijs Dierckx9 september, 2011

Spil Games CEO en oprichter Peter Driessen is gisterenavond uitgeroepen tot “Leading Online Entrepreneur of the Year”. Hij kreeg daarvoor de LOEY Award uit handen van jurylid Reinout Oerlemans. Spil Games is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest succesvolle online games bedrijven ter wereld en biedt momenteel werk aan zo’n 300 man personeel. Lees hier het interview dat Control een tijd geleden had met onder meer Peter Driessen.

About The Author
Matthijs Dierckx
Composer & Marketing Lead voor roguelite culthit Unexplored. Co-creator van de Android-hit Sumico. Bladenmaker bij uitgeverij Het Redactielokaal. Founder en voormalig Publisher van Control, Control500 en Control Conference.