Nieuws
Now Reading
[Kort] Nieuwe GameMaker-versies genereren HTML5, iOS en Android-apps
1

[Kort] Nieuwe GameMaker-versies genereren HTML5, iOS en Android-apps

by Matthijs Dierckx28 juli, 2011

Nieuwe versies van de populaire development tool GameMaker genereren kant en klare HTML5, iOS of Android games.


Dit najaar lanceert YoYo Games eerst de HTML5-editie, volgend voorjaar volgt dan een GameMaker voor iOS en Android. Het bedrijf gaat zich ook meer profileren als de leverancier van development tools dan als portal voor games die met GameMaker zijn gebouwd. In de komende Control vertelt bedenker en maker Mark Overmars meer over de GameMaker for HTML5.

About The Author
Matthijs Dierckx
Composer & Marketing Lead voor roguelite culthit Unexplored. Co-creator van de Android-hit Sumico. Bladenmaker bij uitgeverij Het Redactielokaal. Founder en voormalig Publisher van Control, Control500 en Control Conference.