Nieuws
Now Reading
[Update2] Zo ziet Vlambeer’s eigen iOS-versie van Radical Fishing eruit
0

[Update2] Zo ziet Vlambeer’s eigen iOS-versie van Radical Fishing eruit

by Matthijs Dierckx20 juli, 2011

Nóg een keer over de Gamenauts versus Vlambeer-herrie? Ja. Waarom? Nou, A: omdat we nooit genoeg krijgen van dit soort schandaaltjes, maar vooral omdat we B: kunnen laten zien hoe Vlambeer’s eigen iOS-versie van de inmiddels omstreden game eruit gaat zien. De titel wordt trouwens Ridiculous Fishing en heet een sequel te zijn van zijn radicale voorganger.

Enfin, hóe ziet het eruit, nou zo dus:

Na de klik een mooie zonsondergang… 

Overigens is deze prachtige art van de hand van Greg Wohlwend, maker van onder meer Solipskier. Ook Halcyon-maker Zach Gage werkt aan Ridiculous Fishing.

About The Author
Matthijs Dierckx
Matthijs Dierckx is componist en sound designer voor roguelite cult-hit Unexplored (2017) en twee nieuwe projecten. Hij is één dag per week verbonden aan de HvA en schrijft geregeld over games voor diverse tijdschriften. Dierckx was co-creator van het rekenspel Sumico (2014) en tot 2015 oprichter en uitgever van Control.