Nieuws
Now Reading
[Kort] Swords & Soldiers “iPad Game of the Week” in de VS
0

[Kort] Swords & Soldiers “iPad Game of the Week” in de VS

by Matthijs Dierckx8 juli, 2011

Apple’s keuzes blijven ondoorzichtig en moeilijk (niet) te beïnvloeden. Maar dit keer zijn we het wel eens met de Amerikanen die Swords & Soldiers tot “iPad Game of the Week” bombardeerden. Dat kan niet anders dan een enorme boost in sales betekenen. Proost dus, voor Ronimo en Two Tribes!

About The Author
Matthijs Dierckx
Matthijs Dierckx is componist en sound designer voor roguelite cult-hit Unexplored (2017) en twee nieuwe projecten. Hij is één dag per week verbonden aan de HvA en schrijft geregeld over games voor diverse tijdschriften. Dierckx was co-creator van het rekenspel Sumico (2014) en tot 2015 oprichter en uitgever van Control.