Nieuws
Now Reading
[Uit Alweer!] Swords & Soldiers voor iPhone en iPad
0

[Uit Alweer!] Swords & Soldiers voor iPhone en iPad

by Matthijs Dierckx7 juli, 2011

Sommige games vinden het leuk op zoveel mogelijk verschillende platformen te verschijnen. Swords & Soldiers is zo’n game. Eerst verschenen als Wii Ware-titel, toen voor PC, PlayStation 3 (in 3D en met Move-support) en nu dus als iOS-game voor iPhone en iPad (en ja, dus ook voor de iPod Touch).

Het porten heeft Ronimo Games ditmaal overgelaten aan Two Tribes — dat al de nodige ervaring had in multi-platform releasen dankzij een zeker kuikentje dat ook graag van platform naar platform springt. Chillingo is de publisher van S&S iOS.

Klik hier voor de iPhone-versie en hier voor de iPad HD-versie.

About The Author
Matthijs Dierckx
Composer & Marketing Lead voor roguelite culthit Unexplored. Co-creator van de Android-hit Sumico. Bladenmaker bij uitgeverij Het Redactielokaal. Founder en voormalig Publisher van Control, Control500 en Control Conference.