Nieuws
Now Reading
[Uit Bijna!] Codeglue maakt eerste Weinstein-game: Scre4m
0

[Uit Bijna!] Codeglue maakt eerste Weinstein-game: Scre4m

by Matthijs Dierckx12 april, 2011

Het Rotterdamse Codeglue heeft een aardige primeur: de eerste game van de Weinstein-broertjes, het producentenduo achter de Lord of the Rings-trilogie. Voor de huidige onderneming van de broers, The Weinstein Company, maakte de Nederlandse studio een iOS-game voor het vierde deel in de populaire horror-serie Scream. Zodra de game beschikbaar is in de App Store, geven we een gil. De film gaat vrijdag in première. (Hollywood en Nederlandse studio’s, dat wordt nog een trend…)

UPDATE: Aaaaaargh! Hier dus.

About The Author
Matthijs Dierckx
Composer & Marketing Lead voor roguelite culthit Unexplored. Co-creator van de Android-hit Sumico. Bladenmaker bij uitgeverij Het Redactielokaal. Founder en voormalig Publisher van Control, Control500 en Control Conference.