Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Nederlandse Angry Birds-port “meest gedownloade game op PlayStation Network”
0

[Nieuws] Nederlandse Angry Birds-port “meest gedownloade game op PlayStation Network”

by Matthijs Dierckx12 april, 2011

Volgens analist Colin Sebastian is de PS3/PSP-port van mobile-klassieker Angry Birds de meeste gedownloade titel op het PlayStation Network (in welk tijdsbestek hij bedoelt, is niet duidelijk). Een mooie opsteker dus voor Abstraction Games dat de game omzette naar Sony’s platformen.

[Via]

About The Author
Matthijs Dierckx
Matthijs Dierckx is componist en sound designer voor roguelite cult-hit Unexplored (2017) en twee nieuwe projecten. Hij is één dag per week verbonden aan de HvA en schrijft geregeld over games voor diverse tijdschriften. Dierckx was co-creator van het rekenspel Sumico (2014) en tot 2015 oprichter en uitgever van Control.