Nieuws
Now Reading
[Event] Indie-showcase Indigo bijna vol
0

[Event] Indie-showcase Indigo bijna vol

by Matthijs Dierckx6 april, 2011

De tweede editie van het indie-expo-showcase-event Indigo zit bijna vol. Organisator Sjors Houkes laat weten dat er nog slechts “ruimte is voor één of twee andere projecten”. Indigo verzamelt sinds vorig jaar de beste indie games van Nederlandse bodem om ze vervolgens in een tweedaags event speelbaar tentoon te stellen — dit jaar op 13 en 14 mei. De organisatie verwacht zo’n 1.000 bezoekers, tel daarbij op de extra publiciteit en elke indie developer is gek als ie niet probeert een plaatsje te krijgen.

Aanmelden kan door een mail met informatie over je project te richten aan ne contact@dutchgamegarden.nl. Tijdens het komende Festival of Games is al een voorproefje te zien tijdens het zogenoemde Indigo on the Road. Control is dit jaar mediapartner van het event.

About The Author
Matthijs Dierckx
Matthijs Dierckx is componist en sound designer voor roguelite cult-hit Unexplored (2017) en twee nieuwe projecten. Hij is één dag per week verbonden aan de HvA en schrijft geregeld over games voor diverse tijdschriften. Dierckx was co-creator van het rekenspel Sumico (2014) en tot 2015 oprichter en uitgever van Control.