Control
Now Reading
[Promo] Lees de nieuwe ‘Dutch Games Go Global’ nu online
1

[Promo] Lees de nieuwe ‘Dutch Games Go Global’ nu online

by Matthijs Dierckx22 februari, 2011

Zoals eerder vermeld, heeft Control in opdracht van ondermeer het ministerie van EZ,L&I, Provincie Utrecht, TFI en de DGG een nieuwe editie gemaakt van de ‘Dutch Games Go Global’-uitgave. De print-editie gaat mee naar San Francisco en zal het komende jaar overal waar mogelijk worden ingezet ter promotie van de Nederlandse gamesindustrie. Wie niet wil wachten op het papier — de DGG heeft hem al online gezet en wel hier: dutchgamesgoglobal.nl.

About The Author
Matthijs Dierckx
Composer & Marketing Lead voor roguelite culthit Unexplored. Co-creator van de Android-hit Sumico. Bladenmaker bij uitgeverij Het Redactielokaal. Founder en voormalig Publisher van Control, Control500 en Control Conference.