Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Guerrilla haalt Killzone 3 in één keer door Sony’s testlab
0

[Nieuws] Guerrilla haalt Killzone 3 in één keer door Sony’s testlab

by Matthijs Dierckx17 januari, 2011

Killzone 3 is klaar én goedgekeurd door Sony, zo maakte het bedrijf bekend op zijn weblog. Wat Sony er echter niet bij vertelt: de wizards van Guerrilla Games kregen het voor elkaar de game in één keer door de TRC-procedure te krijgen. Sony keurde de game goed na de eerste submissie. “Een unicum voor een game van deze grootte”, aldus Development Director Arjan Brussee. Killzone 3 verschijnt op 22 februari en is op slag het grootste culturele (of — afhankelijk van je persoonlijke standpunt — entertainment) product ooit van Nederlandse bodem.

Brussee deed de uitspraak afgelopen vrijdag tijdens een interview met Control. Het hele verhaal is te lezen in de komende editie.

About The Author
Matthijs Dierckx
Composer & Marketing Lead voor roguelite culthit Unexplored. Co-creator van de Android-hit Sumico. Bladenmaker bij uitgeverij Het Redactielokaal. Founder en voormalig Publisher van Control, Control500 en Control Conference.