Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Geen IGF Student-nominatie, wel ‘Honorable mention’ voor NHTV-project EXP
0

[Nieuws] Geen IGF Student-nominatie, wel ‘Honorable mention’ voor NHTV-project EXP

by Matthijs Dierckx10 januari, 2011

Het moest een keertje ophouden, de stroom Nederlandse genomineerden bij alle jaarlijkse Indie-awards. Dit jaar is geen van de Nederlandse studentengames genomineerd voor een IGF-award. Heel jammer, maar helemaal zonder legen handen staat ons land niet. In de ‘Honorable mentions’ vinden we EXP terug, van een team van de NHTV. Het concept van de sidescrolling ‘platformer’: breek de wereld af, voordat jij afbreekt (vrije vertaling van onszelf…). Bekijk de trailer.

In 2007 nomineerde de IGF ‘De Blob’ van Ronimo Games (HKU/UU) en vorig jaar viel die eer aan ‘Paper Cakes’ (HKU).

About The Author
Matthijs Dierckx
Composer & Marketing Lead voor roguelite culthit Unexplored. Co-creator van de Android-hit Sumico. Bladenmaker bij uitgeverij Het Redactielokaal. Founder en voormalig Publisher van Control, Control500 en Control Conference.