[Filmpje!] Prachtig mystieke trailer voor niet-game Bohm

Tijdens Gamelab #5 presenteerde Niki Smit (nee, niet deze, maar deze) van Monobanda de eerste trailer voor de kunstzinnige game ‘Bohm’ (spreek uit: ‘boom’). De game is overigens helemaal geen game, zo maakte Smit duidelijk tijdens zijn vaak humorvolle optreden. De speler laat een boom groeien. Yep. Ook wij zouden dat geen game durven noemen. Het ziet er in elk geval prachtig uit. Kijk zelf:

Overigens bouwt Monobanda op dit moment alleen het prototype. Daarmee wil ze een contract loskrijgen voor publicatie op PlayStation Network of XBLA.

De engine is van Cannibal Game Studios en de muziek van Claynote (site is traag). Monobanda kan dit (wie weet?) juweeltje maken dankzij een bijdrage van 50.000 euro uit het Gamefonds (de jonge creatieven ontvingen eenzelfde bijdrage voor hun concept Mimicry).

Share this post:

Reacties

 1. Niki zegt:

  Ja zeg. Geef die andere Niki nóg meer hits. Zo stoot ik haar nooit van de eerste pagina van Google af. :D

 2. Tess zegt:

  DIE ANDERE NIKI SMIT IS VEEL LEUKER

 3. Niki zegt:

  En JIJ hebt zojuist je kans verspeelt dat ik een keer op je kind pas als je er een dagje uit wilt :D
  x

Control Magazine - Background

Type to Search

See all results